Edderkoppkrokens forum

Andre edderkopprelaterte saker => Brukernes egne artikler => Topic started by: Arne Fjellberg on December 24, 2011, 02:15:54 PM

Title: Småkryp på juletrær
Post by: Arne Fjellberg on December 24, 2011, 02:15:54 PM
Morgenen den 24. opprant med sol over blankt hav her ytterst i Oslofjorden. Jeg la i vei på en liten rusletur langs strendene sør på Mågerøodden før dagens tradisjonelle rollespill krevde sitt…….. Det var ikke planlagt, men med en tom plastbærepose i jakkelomma var det selvfølgelig nærliggende å fylle den med et eller annet som dukket opp under turen. Like nærliggende var det å riste noen grankvister for å se hva vi drar med oss inn i stua sammen med juletreet.  Fangsten presenteres nedenunder, men først kan dere jo lese denne gamle gjengangeren (https://edderkopper.net/Forum/smf_1-1-11_install/index.php?topic=1582.0) («same procedure as last year…..»).

Desembersola varma faktisk i fjeset mens jeg gikk langs fjæresteinene. På grunn av en snikende forkjølelse var jeg litt i overkant godt kledd for turen, så kroppen gikk varm og trengte avkjøling. Klærne ble vrengt av, og en kjapp svømmetur i fjorden ordnet den saken. T-skjorta fikk duge som håndkle. Deretter var det rask marsj hjem og ned med et par teskjeer treak. Den forkjølelsen er vekk i morra!

Arne.
Title: Re: Småkryp på juletrær
Post by: Kjetil Åkra on January 03, 2012, 11:28:16 AM
Utrolig artig å se det bildet og tenke på juletrærne vi drar inn nå om jula! Det er godt å ha slikt dokumentert!

Quote
På grunn av en snikende forkjølelse var jeg litt i overkant godt kledd for turen, så kroppen gikk varm og trengte avkjøling. Klærne ble vrengt av, og en kjapp svømmetur i fjorden ordnet den saken.

Kanskje det bare er meg, men det er vel noe de færrste ville gjort - å ta en dukkert i desemberhavet når en forkjølelse truer!!?? men på den annen side blir jeg ikke overrasket om du ble frisk av dette!  ;D

Kjetil